Advertisement

Belgialainen epätietoinen omasta tulevaisuutta Manchester Unitedissa

Manchester Unitedin kivitalon kokoinen hyökkääjä Romelu Lukaku ei omien sanojensa mukaan tiedä vielä, jatkuuko hänen uransa Old Traffordilla myös ensi kaudella. Belgialainen on pelannut seurassa hyvin ailahtelevasti ja etenkin suurissa otteluissa hyökkääjän tehot jäävät liian usein vaisuiksi. Ole Gunnar Solskjaer onkin viime aikoina tiputtanut usein belgialaisen  Marcus Rashfordin taakse nokkimisjärjestyksessä avauskokoonpanoa silmällä pitäen.

Eilen pelatun Manchester Unitedin ja Chelsean välisen ottelun jälkeen hyökkääjältä tiedusteltiin hänen tilannettaan ja sitä, pelaako mies Unitedissa vielä ensi kaudellakin.

”En tiedä. En ole täällä viihdyttämässä teitä huhuilla. Minulla on yhä sopimus”, Lukaku vastasi lehdistötilaisuudessa.

Belgialainen otti myös kantaa joukkuetoverinsa, maalivahti David De Gean tilanteeseen. De Gean otteet viime aikoina eivät ole olleet kovinkaan vakuuttavia. Lukaku uskoo espanjalaisen kuitenkin nousevan tukalasta tilanteestaan.

”Hän on todella positiivinen persoona. Hän analysoi todella nopeasti kaiken, mitä hänelle on tapahtunut.”

”Hän on ollut joukkueen paras pelaaja seitsemän tai kahdeksan vuotta putkeen. En usko, että hänen arvoaan pitäisi vähätellä ja sanoa, että hän olisi yhtäkkiä huono maalivahti. Hän on pelastanut meidän monesti tälläkin kaudella.”

”Maalivahdeille tulee aina joskus vaikeita aikoja. Heidän on vain tehtävä kovaa töitä. En tiedä miten maalivahdit selviävät sellaisesta. En ole maalivahti, mutta hän tekee kovaa töitä päivittäin.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom