Advertisement
" "

Belgialaistoppari kommentoi jatkoaan Tottenhamissa – “Olen erittäin onnellinen”

Belgialaistoppari Toby Alderweireld kertoo olevansa “erittäin onnellinen” jäädessään Tottenhamiin vielä vuodeksi ja sanoo, että hänen peliesityksensä ovat todistaneet sen.

Valioliigan kolmantena oleva Tottenham käytti viime viikolla Alderweireldin sopimuksessa olleen option lisävuodesta. Option aktivoimisen myötä voimaan astui myös mielenkiintoinen ulosostopykälä. Belgialainen olisi ensi kesänä saatavilla 25 miljoonalla punnalla. Sky Sportsin tietojen mukaan Alderweireld oli saatavilla kyseisellä hinnalla jo viime kesänä, mutta yksikään seura ei osoittanut kiinnostusta.

29-vuotias Alderweireld on pelannut tällä kaudella Spursin riveissä toiseksi eniten otteluita (27), ainoastaan joukkueen kapteeni Harry Kane (29) on pelannut enemmän. Belgialainen luuti tiistaina täydet minuutit ja esiintyi vakuuttavasti, kun Spurs voitti Carabao Cupin välierien ensimmäisessä osaottelussa Chelsean kotikentällään 1-0.

“Olen erittäin onnellinen voidessani jäädä vielä vuodeksi. Se oli optio sopimuksessani ja olen onnellinen, Alderweireld sanoi.

“Olen keskittynyt vain kentällä tapahtuviin asioihin. Ihmiset näkevät joka kerta, kun pelaan, että annan 100 prosenttia tälle seuralle – tämä on se, mitä minä teen aina kun pelaan.

“Tämä on minun neljäs kausi ja olen erittäin onnellinen. Teen kaiken auttaakseni joukkuetta.”

Alderweireld siirtyi Tottenhamiin kesällä 2015 Atletico Madridista 11.5 miljoonalla punnalla.