Advertisement

Belgian maajoukkuepelaajalta paljastus – Hylkäsi mahdollisuuden liittyä Manchester Unitediin sekä PSG:hen

Kuva: TT, Martin Meissner

Borussia Dortmundin ja Belgian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Axel Witsel on paljastanut, että hän hylkäsi mahdollisuuden liittyä Manchester Unitediin ja PSG:hen viime kesänä.

30-vuotias Witsel edusti seurajoukkuetasolla kiinalaista Tianjin Quanjiania, kun hän auttoi Belgiaa saavuttamaan MM-kisoissa kolmannen sijan kesällä 2018. Witselin vakuuttavat otteet kisoissa sekä halu olla lähempänä perhettään herätti usean suurseuran kiinnostuksen.

Dortmund oli yksi heistä, eikä Witsel kauaa empinyt siirtymistä Signal Iduna Parkille.

“Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc otti ensin yhteyttä ja sen jälkeen manageri Lucien Favre“, Witsel muisteli spox.com -sivuston haastattelussa.

“Minulla oli pöydällä myös muita tarjouksia. Olisin voinut mennä Pariisiin tai Manchesteriin, mutta minusta tuntui, että olen Dortmundin ensisijainen kohde ja se oli suuri syy siirtoon.

“Minusta on tärkeää, että sinulla on hyvä tunne, kun siirryt uuteen seuraan.

“Dortmund on huippuseura ja halusin todella siirtyä huippuseuraan, koska 29-vuotiaana se oli ehkä viimeinen mahdollisuuteni.”

Witsel pelasi viime kaudella yhtä peliä lukuunottamatta kaikissa Dortmundin bundesliigaotteluissa, kun seura sijoittui sarjassa kakkoseksi.