Advertisement

Bellamyn mukaan Manchester Unitedilla ei ole varaa Baleen – “Maailmasta löytyy vain yksi joukkue, joka voi maksaa hänen palkkansa”

Real Madridin Gareth Balen tulevaisuudesta käydään jatkuvasti kovia spekulaatioita. Manchester United on kertonut haluavansa walesilaisen seuraansa, mikäli hyökkääjä päättää lähteä Madridista. Entinen Walesin maajoukkuehyökkääjä Graig Bellamy uskoo, ettei Manchester Unitedilla ole todellisuudessa rahaa maksaa Balen palkkapyyntöä vastaavaa summaa.

“Manchester United ei voi maksaa hänen palkkojaan. Kukaan ei pysty. On olemassa vain yksi seura, joka voi maksaa hänen palkkansa”, Bellamy kertoi Daily Starille.

“Tällaisessa maailmassa hän elää tällä hetkellä. Hänen on otettava suuri pudotus palkan suhteen, jos hän haluaa lähteä toisaalle.”

“Uskon, että hän saattaisi tehdäkin sen, mutta kuka hänet sitten ostaisi. Mikä joukkue voisi maksaa hänestä 80 tai 90 miljoonaa puntaa?”

Jälkimmäinen ei varmasti ole suuri ongelma, sillä tällä hetkellä useampikin joukkue satsaa uusiin pelaajiin tähtitieteellisiä summia. Bale on todistanut olevansa erinomainen maalintekijä vaikka peliaika Real Madridissa onkin jäänyt viimeisen parin kauden aikana ajoittain vähäiseksi.

Bale kertoi aiemmin tekevänsä päätöksen tulevaisuudestaan kunhan hän on ehtinyt juttelemaan roolistaan joukkueen uuden managerin kanssa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom