Advertisement

Bellamyn mukaan Pochettinon olisi pitänyt antaa Kanelle pidempi huili MM-kisojen jälkeen

Manchester Cityn entinen hyökkääjä Graig Bellamy on sitä mieltä, että Tottenhamin managerin Mauricio Pochettinon olisi pitänyt antaa tähtihyökkääjälleen Harry Kanelle pidemmän tauon MM-kisojen jälkeen. Viimeisessä Valioliigaottelussa Watfordia vastaan Kane vaikutti kentällä erittäin väsyneeltä. Kane on onnistunut maalinteossa Valioliigassa toistaiseksi vain kahdesti.

“Tilanne on vaikea Mauricio Pochettinolle. Rakastan häntä managerina, mutta hänen olisi pitänyt sanoa ‘En tule käyttämään sinua, sillä tarvitset taukoa. En peluuta sinua seuraavaan kahteen tai kolmeen otteluun, joten mene lomalle ja virkistäytymään, sillä haluan sinun loppu kauden ajaksi mukaan'”, Bellamy kertoi The Depate –ohjelmassa.

“Hänellä oli pari viikkoa vapaata MM-kisojen jälkeen ennen kuin hän palasi harjoituksiin ja suoraan otteluihin. Hän palasi suoraan intensiiviseen Valioliigaan ja hän ei ole lähelläkään riittävän hyvää kuntoa harjoitusten puutteen takia.”


“Englannin olisi pitänyt myös sanoa hänen olleen loistava MM-kisoissa ja etteivät he voi peluuttaa häntä viimeisissä otteluissa.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom