Advertisement

Benitez harmittelee vähäisiä hankintoja – “Kun kausi loppuu, et voi haaskata aikaa”

Newcastle ei manageri Rafael Benitezin mukaan onnistunut siirtomarkkinoilla täysin. Seura teki kyllä hankintoja, muttei riittävästi ainakaan managerin mielestä. Suurin osa hankinnoista kohdistuikin pelaajiin, jotka olivat jo seuran mukana viime kaudella lainasopimuksella. Newcastle sijoittui yllättävästi sijalle 10, joka oli hyvin paljon managerin ansiota. Benitez halusi seuran satsaavan joukkueeseen taloudellisesti. Tässä seura ei onnistunut riittävästi.

“Kun kausi loppuu, et voi haaskata aikaa. Sillä tämä on hetki, jolloin on aika varmistaa, että puolustajat ovat valmiita Harry Kaneen tai hyökkääjät ovat valmiita vastustajan maalivahteihin”, Benitez kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Meidän tulee pitää huolta siitä, että kaikki keskittyvät siihen. Emme voi miettiä mitä tapahtui kesällä.”

“Meillä on ryhmä pelaajia ja minun on saatava heistä paras irti.”

Vähäisistä hankinnoista huolimatta Benitez vakuuttaa viihtyvänsä Newcastlessa, eikä harkitse irtisanoutumista tehtävistään.

“Pidän kaupungista ja pidän kannattajista. Pidän myös seurasta ja sen potentiaalista. Uskon, että voimme pärjätä hyvin. Jos teemme asiat hyvin, tavoitteidemme saavuttamisesta tulee helpompaa.”

Newcastlen nimekkäin hankinta oli Sveitsin maajoukkueessa avauskokoonpanossa pelaava toppari Fabian Schär. Sveitsiläinen siirtyi seuraan La Ligasta viime kauden päätteeksi pudonneesta Deportivo La Corunasta.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom