Advertisement

Berbatov uskoo uuden huippumanagerin tuovan Newcastlelle uskottavuutta siirtomarkkinoilla – ”Viesti pelaajille, että seurassa ollaan tosissaan tavoittelemassa menestystä”

Newcastlen todennäköinen omistajanvaihdos on villinnyt brittimedian spekuloimaan mahdollisista uusista tuulista seuran osalta. Mike Ashleyn ja Saudi-Arabian valtion varallisuusrahaston välinen diili on joidenkin lähteiden mukaan sinettiä vaille valmis. Jos omistajanvaihdos tapahtuu, Newcastlesta tulee heittämällä Valioliigan rikkain seura.

Spekulaatioiden mukaan nykyinen manageri Steve Bruce saisi lähteä korkean profiilin managerin tieltä. Uusien manageriehdokkaiden joukossa on pyörinyt esimerkiksi Massimiliano Allegri ja Mauricio Pochettinon kaltaiset huippunimet.

Manchester Unitedin ex-hyökkääjä Dimitar Berbatov kommentoi Betfairille Newcastlen ympärillä leijailevia huhuja ja uskoo uuden huippumanagerin tuovan seuralle uskottavuutta ajatellen siirtomarkkinoita.

”Jos huhut pitävät paikkaansa, ja Newcastle aikoo palkata Pochettinon managerikseen, se olisi loistava siirto joukkueen kannalta.”

”Jos hän (Pochettino) menee sinne, se olisi ensimmäinen viesti Newcastlen uusilta omistajilta seuran havittelemille uusille pelaajille, että seurassa ollaan tosissaan tavoittelemassa menestystä tulevaisuudessa.”

”Jos pistät Pochettinon Newcastlen manageriksi ja menet puhumaan pelaajille, he satavarmasti huomioivat ehdotuksesi ja ottavat sen tosissaan. Tarkoitan tällä myöskin absoluuttisia huippupelaajia.”

”Tiedän, että Gareth Bale on yksi seuraan linkitetyistä pelaajista. Olen varma, että seura haluaa uudelleenrakentaa joukkueensa huippupelaajien avulla.”

”Isoin tekijä, joka voi houkutella Pochettinon St. James Parkille, on se, että hän saa varmasti tarpeeksi rahaa ostaakseen uusia pelaajia.”