Advertisement

Bernardo Silva huolissaan piste-erosta kärkeen

Manchester Cityllä on menossa harvinaisen huono vire Valioliigan otteluissaan. Joukkue on hävinnyt kolme neljästä viimeisestä pelistään ja kaksi peräkkäin ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen. Viimeksi joukkue hävisi peräkkäiset Valioliiga-ottelut joulukuun alussa 2016.

Monille Cityn pelaajille tilanne on siis uusi ja yllättävä. Yksi heistä on portugalilainen keskikenttäpelaaja Bernardo Silva, joka siirtyi Manchester Cityyn Monacosta kesällä 2017.

Kolmantena sarjataulukossa tällä hetkellä olevan Manchester Cityn ero kärkeä miehittävään Liverpooliin on kasvanut jo seitsemään pisteeseen. Ainakin Silva sanoo olevansa tilanteesta jo hieman huolissaan.

”Seitsemän pistettä Liverpooliin alkaa olla jo paljon”, Silva totesi Sky Sportsin mukaan. ”Me emme pelaa niin hyvin kuin haluaisimme, meidän täytyy löytää asialle selitys. Olemme hävinneet kaksi peliä, joita meidän ei pitäisi mikäli haluamme olla mukana kilpailussa mestaruudesta.”

Silva uskoo, että mestaruuden uusiminen on edelleen mahdollista. Vireen täytyy kuitenkin kääntyä välittömästi.

”Matemaattisesti se on edelleen mahdollista, mutta meidän täytyy olla lähes täydellisiä tästä edespäin”, hän jatkoi. ”Tilanne on haastava. Meidän täytyy ruveta taas voittamaan pelejä, muuten asiat menevät monimutkaisiksi. Minun ollessani täällä tämä joukkue on aina reagoinut hyvin hankaliin tilanteisiin. Kun hävisimme, voitimme aina seuraavan pelin, mutta nyt kun alla on kaksi tappiota, ei ole helppoa.”

Cityn mahdollisuus siirtyä takaisin voittokantaan tulee seuraavaksi sunnuntaina, kun joukkue matkustaa kaksi kolmesta edellisestä ottelustaan voittaneen Southamptonin vieraaksi.