Advertisement

Bernardo Silva kommentoi Man Cityn kautta ja isoa eroa Liverpooliin – ”Luovutimme liian aikaisin”

Kuva: TT, Nuno Guimaraes

Manchester Cityn taival Valioliigassa ei ole sujunut viime vuosien tapaan. 25 ottelukierroksen jälkeen Liverpool on karannut jo 22 pisteen päähän toisena majailevasta Man Citystä.

Moni pitää Liverpoolin mestaruutta jo varmana ja yksi näistä on Manchester Cityn portugalilaistähti Bernardo Silva. Silva kommentoikin Sky Sportsin haastattelussa, minkä takia City ei ole kyennyt haastamaan Liverpoolia kuluvan kauden aikana.


”Mielestäni noin kuukausi sitten tuli tietty piste, jonka aikana luovutimme hiukan huomaamatta. Sen takia olemme nyt 20 ja jotain pistettä Liverpoolia perässä.”

”Meidän olisi pitänyt välttää se. Luovutimme liian aikaisin. Se tapahtui omissa ajatuksissamme. Olimme pettyneitä ja allapäin, kun tajusimme olevamme 10-15 pistettä jäljessä.”

”Se on vaikeaa, kun olemme tottuneet voittamaan paljon ja viime kaudella voitimme kaiken Englannissa. Valioliigan voittaminen on jokaisena kautena meidän sekä fanien pääprioriteettina. Kukaan ei odottanut, että olisimme näin kaukana Liverpoolista tässä vaiheessa kautta.”

Silva otti myös kantaa siihen, että Liverpoolin loppuhetkien asenne ja voitontahto on ollut paremmalla tasolla kuin Cityn vastaava.

”Tärkeimmillä hetkillä emme ole olleet niin onnekkaita kuin edellisillä kausilla. Me päästämme aina maalin ottelun viimeisillä hetkillä, kun taasen Liverpool vastaavasti tekee maalin silloin.”

”Meillä on kuitenkin vielä paljon pelattavaa, kun Mestareiden Liiga jatkuu sekä olemme mukana muissa Englannin Cup-kilpailuissa.”

Silvan kommentit Liverpoolin viime hetkien vakuuttavuudesta ja voitontahdosta pitävät täysin paikkaansa. Klopp ja hänen ryhmänsä ovat varmasti pettyneitä edellisen kauden sulamiseen, kun Liverpool oli hetkellisesti jo yli viisi pistettä irti Citystä Valioliigassa. Tällä kaudella Klopp ei halua himmailla hetkeäkään, vaikka eroa Cityyn onkin jo yli 20 pistettä. Mestaruus täytyy varmistaa hinnalla millä hyvänsä, ja se näkyy!