Advertisement

Borussia Dortmund asetti takarajan Jadon Sanchon siirrolle – ManUlla kuukausi aikaa toimia

Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho on yksi tulevan siirtoikkunan kuumimpia nimiä.

20-vuotias Sancho pelasi uskomattoman kauden Bundesliigassa tehden 32 pelaamassaan ottelussaan 17 maalia ja antamalla 16 maalisyöttöä. Hänen kintereillään on ollut useampi Euroopan jättiseura, joista lähimpänä laitahyökkääjän allekirjoitusta on Manchester United.

Viime viikolla The Transfer Window -Podcastissa kerrottiin, että Sancho olisi jo päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun ja tulisi allekirjoittamaan manchesterilaisseuran kanssa viisivuotisen sopimuksen, kunhan seurat pääsevät yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Manchester Unitedilla ja on reilu kuukausi aikaa saada Sanchon siirto maaliin, sillä saksalaislehti Bildin toimittaja Christian Falk ilmoitti tänä aamuna, että Dortmund on asettanut Sanchon myynnin takarajaksi 10. elokuuta.

Dortmund haluaa toimenpiteellään saada riittävästi aikaa Sanchon korvaamiseksi, mikäli englantilaispelaaja siirtyy. Hieman reilu kuukausi pitäisi myös olla riittävä aika Manchester United -johdolle päästä sopuun Sanchon sekä Dortmundin kanssa sopimuksesta.