Advertisement

Bournemouth saa vieraakseen Manchester Cityn

Sunnuntain ensimmäisessä valioliigaottelussa Bournemouth saa vieraakseen hallitsevan mestarin Manchester Cityn.

Kotijoukkue Bournemouth on aloittanut kautensa varsin mallikkaasti. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta joukkue on kerännyt neljä pistettä, kukistamalla Aston Villan vieraskentällä ja pelaten tasapelin kotonaan Sheffield Unitedia vastaan. Kahden ottelun mittainen pisteputki on kuitenkin enemmän kuin lähellä katketa tänään, kun kivenkova City vierailee Vitality Stadiumilla.

Manchester City aloitti kauden ryminällä kaataen West Hamin vieraissa peräti 5-0 -lukemin. Viime viikonloppuna kauden kotiavauksessaan manchesterilaisseuran oli kuitenkin tyytyminen pistejakoon Tottenhamia vastaan. City oli ottelussa erittäin lähellä voittoa, mutta Gabriel Jesusin lisäajalla tekemä osuma hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

City on hallinnut joukkueiden välisiä keskinäisiä otteluita viime vuosikymmenien aikana, sillä Bournemouth on venynyt vain kertaalleen pisteille (0-0 -tasapeli v. 1999) edellisen 20 vuoden aikana. Viime kauden keskinäiset päättyivät Cityn 3-1 ja 1-0 voittoihin. Ilman suurta ihmettä City tulee marssimaan myös tänään voittoon ja nappamaan elintärkeät kolme sarjapistettä.

Bournemouthilta sivussa ottelusta ovat Simon Francis, Arnaut Groeneveld, Junior Stanislas, Dan Gosling, Lewis Cook sekä David Brooks.

Cityn kokoonpanosta puuttuvat pitkäaikaispotilaat Benjamin Mendy ja Leroy Sane.

Vetovihje otteluun: Manchester City voittaa vähintään kolmella maalilla 2.29@Betsson. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.