Advertisement

Bournemouthille kesän ensimmäinen hankinta

Bournemouth on tehnyt kesän ensimmäisen hankintansa, kun Englannin alle 21-maajoukkueeseen kuuluva Lloyd Kelly siirtyy seuraan Bristol Citystä. 20-vuotias puolustaja on tehnyt Bournemouthin kanssa monivuotisen sopimuksen, seuran internersivuilla kerrotaan. Kelly pelasi viime kaudella Niki Mäenpään seurakaverina ja esiintyi Bristolin paidassa kaikkiaan 48 ottelussa kuluneella sesongilla. Maalinteossa Kelly onnistui viime kaudella kahdesti.

“Tämä on fantastinen seura. Siirto tuli eteen aika nopeasti, mutta olen hyvin iloinen ollessani täällä, enkä malta odottaa pelaamaan pääsyä”, Kelly kertoi seuran afbcTV:lle.

“Valioliiga jalkapallo on se, mitä olen aina halunnut saavuttaa. Haluan pelata niin monta ottelua kuin mahdollista ja uskon tämän olevan minulle oikea paikka sen suhteen.”


Myös Bournemouthin puolelta pelaaja otettiin vastaan innolla.

“Lloyd on mielenkiintoinen lahjakkuus ja hänellä on todellista potentiaalia. Samaan aikaan hän on jo ikäisekseen melko kokenut pelaaja”, Bournemouthin manageri Eddie Howe kertoi seuran internetsivuilla.

“Hän on atleettinen, monipuolinen ja fyysisesti loistava. Hänellä on todella kirkas tulevaisuus edessään.”

“Olen hyvin iloinen, että saimme hänet tänne näin aikaisin kesällä. Odotan todella paljon, että pääsemme tekemään Lloydin kanssa töitä ensi kautta silmällä pitäen.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom