Advertisement

Bournemouthin maalitykki aikoo pitää kiinni tutkaparistaan – ”Laitan hänet kahleisiin”

Kulunut kausi oli Bournemouthin skottilaituri Ryan Fraserille todellinen läpimurtokausi. 25-vuotias Fraser pelasi kaikissa joukkueensa Valioliiga-otteluissa ja antoi 14 maaliin johtanutta syöttöä. Tuolla lukemalla hän oli toisena Valioliigan syöttöpörssissä 15 syötön Eden Hazardin jälkeen. Päälle Fraser onnistui iskemään seitsemän maalia itsekin.

Ei ole siis mikään ihme, että isommat Valioliiga-seurat ovat alkaneet osoittaa kiinnostusta Fraseria kohtaan. Hänen tehokkaana tutkaparinaan tällä kaudella toiminut keskushyökkääjä Callum Wilson tekee kuitenkin kaiken mahdollisen pitääkseen Fraserin Bournemouthissa.

”Pidän huolen siitä, ettei hän lähde mihinkään tänä kesänä”, Wilson totesi talkSportin mukaan. ”Hän on tärkeä paikkojen luoja minulle, joten hän ei lähde mihinkään. Laitan hänet kahleisiin ja otan hänestä niskalenkin!”

Fraser ja Wilson olivat Valioliigan tehokkain duo tällä kaudella. Fraser syötti seitsemän Wilsonin tekemää maalia ja Wilson puolestaan viisi Fraserin tekemää. Yhteensä he siis syöttivät toisilleen 12 täysosumaa. Toiseksi tehokkain pari olivat kahdeksan maalia toisilleen syöttäneet Manchester Cityn Raheem Sterling ja Leroy Sané.

Ei olisi mikään ihme, jos Fraserin lisäksi myös Wilsonin perässä olisi isompia seuroja. Bournemouthin hyökkäyspelille olisi elintärkeää pitää näistä miehistä kiinni, mutta iso rahatukku saattaa lopulta olla kuitenkin houkuttelevampi vaihtoehto.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!