Advertisement

Brasilia kohtaa puolivälierissä Belgian

Puolivälieriin saadaan jälleen erittäin mielenkiintoinen ottelupari, kun Brasilia kohtaa Belgian. Voittajalle on tiedossa paikka välieriin, jossa se kohtaa voittajan ottelusta Ranska vs. Uruguay. Joukkueet kohtaavat huomattavasti ennakkoon kovemmassa kaaviossa, mutta tämä voi olla finaaliin etenevälle joukkueelle hyväkin asia.

Brasilia kaatoi neljännesvälierissä Meksikon maalein 2-0. Brasilian maalintekijöinä toimivat Neymar sekä Roberto Firmino. Firmino on pelannut erinomaisesti saamaansa peliaikaan nähden ja onkin mielenkiintoista nähdä vaihtaako Tite ysipaikan pelaajaansa kovien pelien ollessa käsillä. Gabriel Jesus ei ole pelannut kisoissa samalla tasolla, millä hän on iskenyt palloja maaliin Valioliigassa Manchester Cityn paidassa.

Belgia kaatoi jännittävien vaiheiden jälkeen Japanin 3-2. Belgia oli jo 0-2 tappiolla, mutta nousi vielä sillasta ottelun voittajaksi. Belgian maalintekijöinä toimivat Jan Verthongen, Marouane Fellaini sekä Nacer Chadli. Tämä on loistava osoitus Belgian materiaalin laajuudesta ja siitä, että sillä on maalintekovoimaa hyvin monen pelaajan toimesta.


Belgian ja Brasilian kohtaamisesta voidaan ennakkoon odottaa erittäin viihdyttävää jalkapalloa, jossa maaleja saattaa syntyä paljon. Molemmat joukkueet pelaavat erittäin hyökkäävää jalkapalloa toisinaan jopa puolustuksen kustannuksella.

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom