Advertisement

Brasilian kapteeni: “Emme ole heikentyneet Neymarin poissaolon myötä”

Brasilia sai huonoja uutisia juuri ennen Copa American alkua. Maan tähtipelaaja Neymar Jr joutui ensin keskelle raiskauskohua, kun häntä epäiltiin brasilialaisen naisen raiskauksesta pariisilaisessa hotellissa. Pian tämän jälkeen pelaaja lisäksi loukkaantui ja joutui lopulta jättämään vamman takia Copa American väliin. Joukkueen kapteeniksi nostettiin kokenut laitapuolustaja Dani Alves, jonka mukaan joukkue ei ole heikentynyt Neymarin poisjäännin myötä.

Brasilia otti avausottelussa vakuuttavan 3-0 voiton Boliviasta, joten Alvesin sanat saivat myös tuulta alleen.

“Uskon, että aina kun tulemme maajoukkueeseen ja kannamme tätä paitaa, meidän on kaikkien todistettava se. Riippumatta siitä, onko Neymar mukana vai ei, meidän on todistetta se, sillä edustamme hyvin historiallista maajoukkuetta”, Alves kertoi lehdistötilaisuudessa sunnuntaina.

“Mutta kun sinulla on jotain extraa, kuten Ney, sinusta tulee hieman vahvempi. Emme ole kuitenkaan heikompia ilman häntä, sillä hän vain hieman nostaa tasoamme, mutta ilman häntä emme ole yhtään vähentyneet.”

“Vastuumme pysyy samana. Me edustamme historiaa ja haluamme puolustaa tätä historiaa suurella kunnioituksella.”

Brasilia kohtaa seuraavassa ottelussaan Venezuelan keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu alkaa torstain puolella kello 3.30 Suomen aikaa.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom