Advertisement

Brasilian maajoukkuepelaaja Bernard siirtyi Evertoniin

Everton hankki siirtoikkunan viimeisenä päivänä Brasilian maajoukkuepelaaja Bernardin. 25-vuotias Bernard siirtyy seuraan vapailla siirtopapereilla. Brasilialainen on edustanut viimeisimpänä Shakhtar Donetskia, jossa hänen sopimuksensa loppui viime kesäkuussa. Sky Sportsin mukaan seuran manageri Marco Silva oli tärkeä tekijä brasilialaisen halussa siirtyä Evertoniin.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut uransa aikana myös 14 maaottelua.

“Valitsin Evertonin kaiken sen takia, mitä olin kuullut Marco Silvasta. Keskusteltuani hänen kanssaan olin hyvin iloinen siitä mitä hän sanoi minulle”, Bernard kertoi Evertontv:lle.


“Manageri sai minut vakuuttuneeksi täällä pelaamisesta. Hän on todella hyvä valmentaja, joka on saavuttanut hienoja asioita muissa seuroissa.”

“Everton on seura hyvällä rakenteella ja hienolla perinteellä. Historiallisesti se on neljänneksi menestynein seura Englannissa. Kun tämä mahdollisuus tuli vastaan ja kuulin mitä manageri halusi minusta, tulin hyvin iloiseksi.”

Bernard on todella kovan profiilin hankinta Evertonilta. Taitava keskikenttäpelaaja, pystyy omalla panoksellaan myös ratkaisemaan otteluita.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom