Advertisement

Brassihyökkääjä paljastaa: Barcelona ja Manchester United yrittivät ostaa hänet tammikuun siirtoikkunan aikana

Evertonin brassihyökkääjä Richarlison on paljastanut, että espanjalaisjätti Barcelona ja valioliigajätti Manchester United tekivät hänestä merseysidelaisseuralle tarjoukset tammikuun siirtoikkunan aikana.

23-vuotias brassihyökkääjä halusi kuitenkin olla uskollinen sekä seuralle että joukkuekavereille, eikä hän halunnut siirtyä kesken kauden muualle.

”Tammikuun siirtoikkunan aikana pöydällä oli paljon tarjouksia, mm. Barcelonasta ja Manchester Unitedista. Seura päätti kuitenkin pitää minut ryhmässä, enkä olisi itsekkään halunnut lähteä kauden puolivälissä. Olisi ollut huono jättää joukkuekaverit tällä tavoin”, Richarlison kertoi Desimpedidos YouTube-kanavalla.


”Tietysti se tuntuu vaikuttavalta – Barcelona on yksi suurimmista seuroista maailmassa, mutta mielestäni onnellisuudella on myös oma osansa.”

Richarlison siirtyi Evertoniin kesällä 2018 35 miljoonan punnan siirtosummalla. Brassihyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 28 pelaamassaan valioliigaottelussaan kymmenen maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.