Advertisement

Brassihyökkääjä toivoo Harry Kanen jatkavan Tottenhamissa: “Hänen kaltaisensa pelaajan löytäminen ei ole helppoa”

Tottenhamin brassihyökkääjä Lucas Moura toivoo, että Harry Kane jatkaa pohjoislontoolaisseurassa myös ensi kaudella.

Kanen nimi on pyörinyt viime viikkojen aikana vahvasti siirtohuhuissa, kun hänen lähipiiristään lähti kulkemaan huhu siitä, että englantilaishyökkääjä haluaisi vaihtaa maisemaa. Kane ei ole urallaan voittanut vielä mitään, eikä hän koe, että Spursissa olisi kovinkaan häävit mahdollisuudet menestyä. Siirtohuhuissa hänet on yhdistetty molempiin manchesterilaisseuroihin, Cityyn ja Unitediin, sekä Real Madridiin.

Lucasin mukaan Tottenhamin olisi todella vaikeaa löytää korvaaja englantilaishyökkääjälle, mikäli hän päättää seurasta lähteä.


“On vaikea puhua tulevaisuudesta, koska se on henkilökohtainen päätös. Olen varma, että Tottenham saa joka kausi tarjouksia Harry Kanesta”, Lucas kertoi Sky Sportsille.

“Minä en tee päätöstä, mutta haluaisin tietenkin pelata hänen kanssaan myös seuraavalla kaudella. Haluan hänen pysyvän täällä, koska hän on meille erittäin tärkeä eikä hänen kaltaisensa pelaajan löytäminen ole helppoa.”

“Kaikki tietävät, että hän on iso pelaaja. Hän on erittäin tärkeä meille. Hän on hyökkääjämme ja tekee maalin melkein kaikissa peleissä. Olen varma, että Jose Mourinho haluaa pitää hänet.”

26-vuotias Kane on voittanut urallaan kahdesti Valioliigan maalikuninkuuden. Tällä kaudella hän on tehnyt 20 pelaamassaan valioliigaottelussaan 11 maalia.