Advertisement

Brassilegenda kehottaa Gareth Balea siirtymään Newcastleen: “Hänellä olisi suuri mahdollisuus todistaa..”

Brassilegenda Rivaldo kehottaa Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Balea siirtymään kesällä valioliigaseura Newcastlen riveihin.

Newcastle on siirtymässä saudiomistukseen tulevien viikkojen aikana, mikäli Valioliiga antaa omistajanvaihdokselle hyväksyntänsä. Jos kauppa toteutuu, odotetaan Newcastlen käyttävän rutkasti rahaa kesän siirtomarkkinoilla.

30-vuotiaan Balen odotetaan olevan kesällä lähdössä Real Madridista, ja Rivaldo uskoo, että Walesin maajoukkuekippari voisi nousta jälleen huippupelaajaksi St James’ Parkilla.


“Paljon on ollut huhuja siitä, että Balea tarjotaan MLS-seuroille ja hän siirtyisi Yhdysvaltoihin pian, mutta uskon silti, että hänellä on vielä näytettävää eurooppalaisessa jalkapallossa, ennen siirtoaan MLS:ään”, Rivaldo sanoi.

“Uskon, että hänen uransa Real Madridissa on päättymässä, koska hänen mahdollisuudet avauskokoonpanoon ovat rajoitetut. Seura ei enää luota häneen ja hänellä on ollut viime vuosina jonkin verran sisäisiä ongelmia seuran kanssa.”

“Tästä syystä Real Madridista poistuminen vaikuttaa erittäin todennäköiseltä. Luulen, että hänen pitäisi jatkaa Euroopassa vielä vähintään kaksi tai kolme vuotta ja ehkä siirto Valioliigaan olisi hänelle paras vaihtoehto.”

“Newcastlen pitäisi saada kesällä iso rahasumma käytettäväksi uusien omistajien saapuessa seuraan, ja tämä voisi olla hieno määränpää Gareth Balelle, koska hän voisi ottaa seurassa vastaan supertähden roolin ja ansaita jatkuvasti suuren määrän rahaa.”

“Hänellä olisi suuri mahdollisuus todistaa olevansa edelleen huippuluokan pelaaja ja nousta jälleen yhdeksi maailman parhaista pelaajista, joten jos hän saa tarjouksen Newcastlelta, mielestäni hänen pitäisi hyväksyä se.”