Advertisement
" "

Brassilegenda Rivaldo kehuu Richarlisonia – “potentiaalia nousta erittäin tärkeäksi pelaajaksi Brasilian maajoukkueelle”

Brassilegenda Rivaldon mielestä Everton-hyökkääjä Richarlison tarvitsee vain muutaman viikon osoittaakseen, että hänellä on potentiaalia menestyä urallaan sekä seurajoukkueessa että maajoukkueessa.

21-vuotias brassihyökkäjä aloitti kautensa räväkästi kun hän viimeisteli kolme maalia kahdessa ensimmäisessä valioliigaottelussaan Everton-paidassa. Everton maksoi Richarlisonista kesällä noin 40 miljoonan punnan siirtokorvauksen Watfordille.

Hänen loistava kauden alku palkittiin myös ensimmäisellä maajoukkuekomennuksella. Richarlison on Brasilian maajoukkueen mukana Yhdysvalloissa missä joukkue kohtaa USA:n sekä El Salvadorin.

“Nykyään on vaikea tietää onko pelaaja todellisuudessa siirtohintansa arvoinen, koska siirtosummat ovat nousseet korkeiksi. Uskon kuitenkin, että hän on Evertonille hintansa arvoinen, Rivaldo kertoi brittimedialle.

“Hän on pelannut vahvasti Valioliigassa ja on selvästi hyvä pelaaja, jolla on potentiaalia nousta erittäin tärkeäksi pelaajaksi Brasilian maajoukkueelle pian.

Richarlisonin suurin heikkous on hänen pääkoppansa. Bournemouthia vastaan brassilla kiehahti jälleen todenteolla ja hän puski Bournemouth-puolustaja Adam Smithia. Rivaldon mielestä Richarlisonin pitääkin pystyä jatkossa pitämään tunteensa paremmin kurissa, jos hän haluaa nousta huipulle.

“Hän lensi pelistä ulos menetettyään malttinsa. Hänen täytyy ymmärtää, että tullakseen huippupelaajaksi hänen tulee rentoutua ja välttyä tällaiselta käyttäytymiseltä, Rivaldo lisäsi.

“Olen varma, että hän oppii tästä. Hän teki virheen ja hän on se joka kärsii siitä, eikä hän varmasti tule toistamaan virhettään uudestaan lähiaikoina.