Advertisement

Brassilegenda uskoo: Manchester Cityssä tapahtuu suuri muutos, jos Messi siirtyy seuraan

FC Barcelona ilmoitti tiistaina shokkiuutisen siitä, että joukkueen supertähti Lionel Messi on halukas käyttämään sopimuksessaan olleen purkuoption lähteäkseen seurasta.

33-vuotiaan Messin ympärillä alkoi välittömästi kova kuhina siitä, mihin argentiinalaishyökkääjä siirtyy ensi kaudeksi. Vahvimpana ehdokkaana pidetään Manchester Cityä, jossa pelaa Leon hyvä ystävä Sergio Aguero, ja jota valmentaa argentiinalaiselle entuudestaan tuttu Pep Guardiola.

Messin sirto Manchester City otti tuulta alleen keskiviikkona, kun viime vuosien aikana hyvin Barcelonan asioista perillä ollut katalonialaistoimittaja Gerard Romero kertoi argentiinalaisen jo keskustelleen Guardiolan kanssa siirrosta Taivaansinisiin.

Brassilegenda Rivaldoa, joka pelasi Barcelonassa vuosina 1997-2002, pitää Cityä parhaana vaihtoehtona Messin seuraavaksi seuraksi. Hänen mukaansa Guardiola voisi tehdä niinkin radikaalin muutoksen, että hän rakentaisi joukkueensa argentiinalaistähden ympärille.

”Manchester City voisi olla Messin paras vaihtoehto seuraavana seurana. Hän on 33-vuotias, mutta hänen laatunsa ja kykynsä ovat molemmat kiistattomat ja mielestäni hänellä on vielä jäljellä muutama vuosi huipulla”, Rivaldo kertoi.

”Pepillä on syvät tiedot Messin kyvyistä ja hän löytäisi ratkaisun integroida hänet nopeasti joukkueeseen saadakseen hänestä parhaan hyödyn. Voin jopa kuvitella, että Guardiola rakentaisi joukkueensa Messin ympärille.”

”Messin kyvyt voi saada aikaan muutoksen missä tahansa paikassa milloin tahansa. Olen varma, että hän pystyisi saamaan aikaiseksi otteluita voittavia suorituksia Valioliigassa.”

Peliyhtiö NordicBet pitää Messin siirtoa Manchester Cityyn hyvin todennäköisenä. Kerroin Messin City-siirrolle on nimittäin vain 1.70. Kaikki kertoimet pääset katsomaan TÄSTÄ.