Advertisement

Brendan Rodgers ja Leicester haluavat vahvistaa puolustuslinjaansa – seura avannut siirtoneuvottelut kolmen topparin kanssa

Viime kaudella Valioliigan viidennelle sijalle yltänyt Leicester on ollut hiljaisella tuulella kesän siirtomarkkinoilla. Kettupaitojen ainoa vakinainen siirto osoittautui laitapuolustajan tontille, kun belgialainen Timothy Castagne saapui King Powerille Atalantasta. Myös turkkilaislaituri Cengiz Ünder saapui Leicesteriin, mutta ainoistaan lainalle.

Nyt Leicester on Brendan Rodgersin johdolla etsimässä vahvistusta toppariosastolleen. Seuran tähtäimessä on ollut kolme topparismiestä: Wesley Fofana, Jonathan Tah sekä James Tarkowski. Viimeisimmästä edellisistä seura on huhujen mukaan keskustelemassa mahdollisesta 30 miljoonan euron kaupasta, mutta Burnleyn ja Leicesterin arviot pelaajan markkina-arvosta eivät täysin kohtaa.

19-vuotias Wesley Fofana olisi optimaalinen hankinta Rodgersille, mutta West Ham ilmoittautui mukaan tarjouskamppailuun St. Etiennen topparilupauksesta. Lontoolaisseura on heikentänyt Leicesterin mahdollisuuksia tarjoamalla 33 miljoonan punnan ”Ota tai jätä” -tarjouksen ranskalaisseuralle.

Jos Fofanan siirto kaatuu Leicesterin osalta, seuran huhutaan tarjoavan jonkinlaista diiliä Bayer Leverkusenin suuntaan Jonathan Tahista. 24-vuotias Saksan maajoukkuepuolustaja saattaisi olla tarjolla jopa alle 20 miljoonan punnan siirtohintaan.

Leicester aloitti Valioliigataipaleensa vakuuttavasti kahdella voitolla West Bronwichista sekä Burnleysta. Seuran joutuu kuitenkin todelliseen testiin huomenna, kun se kohtaa Man Cityn Etihad Stadiumilla.