Advertisement

Brentford hankki nuoren huippulupauksen Arsenalista

Mestaruussarjassa pelaava Brentford on hankkinut neljän vuoden mittaisella sopimuksella huippulahjakkaan keskikenttäpelaajan Josh Dasilvan Arsenalista. Pelaajan sopimus Arsenalin kanssa oli päättymässä ja seura tarjosi pelaajalle jatkoa. Brentford pääsi kuitenkin väliin ja sai pelaajan itselleen. Brentfordin tulee maksaa Arsenalille kuitenkin korvaus pelaajan sopimuksesta. Varsinaista siirtokorvausta pelaajasta ei tarvitse maksaa ja hän on myös vapaa siirtymään Brentfordiin välittömästi.

Englannin nuorten maajoukkuepelaaja pelasi Arsenalin edustusmiehistössä viime kaudella kolmesti Carabao-Cupissa. Peliaikaa näissä kolmessa ottelussa tuli yhteensä 59. minuuttia. Dasilva oli myös mukana muutamassa Arsenalin Eurooppa-liigan ottelun kokoonpanossa, mutta kentälle asti nuorukainen ei näissä peleissä päässyt.

Brentfordin päävalmentaja Dan Smith on erittäin tyytyväinen uudesta hankinnastaan.

“Josh on pelaaja, joka sopii Brentfordiin erittäin hyvin.”

“Hänellä on valtava potentiaali ja hän on loistava jalkapalloilija ja hyvä persoona. Hän haluaa jatkaa kehittymistään ja tekee kovasti töitä päivittäin.”

“Me pidimme siitä, mitä näimme. Uskon meidän voivan auttaa Joshia kehittymään ja vastineeksi hän auttaa joukkuettamme vahvistumaan.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom