Advertisement

Brighton antoi potkut managerilleen

Brighton & Hove Albion on antanut potkut managerilleen Chris Hughtonille. 60-vuotias Hughton ehti olla Brightonin managerin pestissä neljä ja puoli kautta, tultuaan manageriksi ensi kertaa joulukuussa 2014. Brighton tiedotti ratkaisusta tänään verkkosivuillaan.

Hughtonin potkut tulivat kenties hienoisena yllätyksenä. Brightonin loppukausi oli heikko, mutta Hughton johdatti joukkueen silti säilymiseen Valioliigassa toista kautta peräkkäin. Lisäksi joukkue eteni FA Cupissa jopa välieriin asti.

“Chris on tehnyt loistavaa työtä, hän pääsi nousukarsintoihin ensimmäisellä kaudellaan, varmisti historiamme ensimmäisen nousun Valioliigaan ja piti meidät siellä peräkkäisinä kausina”, Brightonin puheenjohtaja Tony Bloom sanoi. “Tämä on ollut epäilemättä yksi vaikeimmista päätöksistä, joita olen joutunut Brightonin johdossa tekemään, mutta lopulta tein sen heikon jälkimmäisen puoliskon takia.”


Brighton onnistui ottamaan 18:sta vuoden 2019 puolella pelatusta Valioliiga-ottelustaan ainoastaan 11 pistettä. Lopulta joukkue säilyi Valioliigassa vain kahden pisteen turvin.

“Putki, jossa saimme kolme voittoa 23 ottelusta pisti sarjapaikkamme todellisen uhan alle”, Bloom jatkoi. “Pitäen sen ja tuon ajanjakson peliesitykset mielessä, tunsin että aika on oikea muutokselle. Albionin henkilökunta ja kannattajat tulevat aina muistelemaan lämmöllä Chrisiä yhtenä seuran hienoimmista ja arvostetuimmista managereista.”

Hughtonin lisäksi hänen apulaismanagerinsa Paul Trollope sekä edustusjoukkueen valmentaja Paul Nevin jättävät myöskin seuran.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!