Brighton jälleen Manchester Unitedin kaataja

Brightonin viime kauden viimeinen kotipeli oli Manchester Unitedia vastaan viime toukokuussa. Tuolloin Brighton oli vahvempi 1-0. Brighton osoitti jälleen eilen olevansa Manchesterin punaisille hyvin hankala vastustaja. Ottelu lähti käyntiin kotijoukkueen osalta erittäin räväkästi ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiin peräti neljä maalia.

Unitedin Romelu Lukakulla oli hyvä tilaisuus 10. minuutilla viedä vierailijat johtoon, mutta laukaus suuntautui hieman ohi Brightonin maalin. Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon 25. minuutin kohdalla Glenn Murrayn osumalla. Victor Lindelöf unohti pelaajansa täysin vapaaksi maalille ja tuo virhe kostautui pahasti. Brighton iski toistamiseen vain kaksi minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa maalintekijänä toimi Shane Duffy, joka iski pienen myllytyksen jälkeen voimalla pallon ohi David De Gean.

Lukaku kavensi 34. minuutin kohdalla numeroiksi 2-1. Lukaku nousi tilanteessa todella korkealle ja puski pallon Brightonin maaliin. Ilo oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä Pascal Groß iski minuutti ennen taukovihellystä rangaistuspotkusta kotijoukkueen 3-1 johtoon.

Toisella puoliajalla Manchester United painosti ja pyrki saamaan kavennuksen aikaan. Se onnistuikin tässä lisäajan viimeisellä minuutilla, kun Paul Pogba onnistui rangaistuspotkusta. Tämä tuli kuitenkin liian myöhään ja kotijoukkue vei toistamiseen pisteet kotikentällään Manchester Unitedilta.