Advertisement
" "

Brighton kiinnostunut Glen Kamarasta – “Olisi unelma pelata Englannin Valioliigassa”

Glen Kamaran ura on ollut räjähdysmäisen nousujohteinen viimeisten parin vuoden ajan. Arsenalin akatemian kolunnut suomalainen keskikenttäpelaaja lähti peliajan perässä Skotlannin pääsarjan Dundee FC:n riveihin. Siellä hän oli puolentoista kauden ajan sarjatasolleen heikon joukkueen parhaimmistoa.

Tämän vuoden tammikuussa Rangersin manageri Steven Gerrard hankki Kamaran vaivaisella 50 tuhannen punnan siirtosummalla. Kamaralla ei kestänyt montaa ottelua nousta avauskokoonpanoon ja loppukauden ajan hän oli Glasgow’ssakin avainpelaajia.

Viime syksynä Kamara otti isännän elkein paikkansa myös Suomen keskikentältä. Vakuuttavat esitykset ovat seuranneet toisiaan myös Huuhkajien paidassa. Ei olekaan mikään ihme, että Valioliiga-seurat ovat ryhtyneet kolkuttelemaan 23-vuotiaan ovelle.

Brightonin kerrotaan uuden managerin Graham Potterin johdolla olevan erittäin kiinnostuneita hankkimaan Kamaran keskikentälleen. Kamara on luonnollisesti imarreltu huhuista, mutta korostaa keskittyvänsä täysillä Rangersissa pelaamiseen.

“Huhut ovat osa jalkapalloa. Kyllä, olisi unelma pelata Englannin Valioliigassa, mutta tällä hetkellä olen onnellinen Rangersissa”, Kamara kertoi Sunday Postin mukaan. “Minun täytyi todistaa kykyni täällä ja kehityin paljon henkisesti. On iso haaste pelata kannattajien edessä Ibroxilla. Heillä on kovat vaatimukset, mutta pidän siitä.”

Keskikenttäpelaajalle on vaikea keksiä parempaa mentoria kuin Gerrard, joten siltä kannalta Kamara on juuri tällä hetkellä oikeassa paikassa.

“Olen nauttinut olostani, ja kehut Steven Gerrardin kaltaiselta managerilta tuntuvat todella hyvältä”, hän jatkoi. “Joskus tuntuu hullulta, että hän on managerini. Hän on erittäin taitava ihmisjohtaja, antaa hyviä neuvoja ja on luonnollinen johtaja.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!