Advertisement
" "

Brighton saa vieraakseen ärsytetyn Liverpoolin

Päivän toisessa Valioliigan TV-ottelussa Brighton saa vieraakseen sarjakärki Liverpoolin.

Sarjan keskikastiin kuuluva Brighton on pelannut alkukauden hieman yli odotusten ja taistelee loppukauden aikana jopa TOP-10 sijoituksesta. Piste-ero putoamisviivaan on jo kymmenen pistettä, joten vain totaalinen sulaminen voi enää syöstä Brightonin Mestaruussarjaan ensi kaudeksi.

Vahvasti etenkin kotikentällään tällä kaudella pelanneella Brightonilla on käynnissä neljän ottelun tappioton putki, joten joukkue uhkuu tällä hetkellä itseluottamusta.

“On sanomattakin selvää, että meille olisi hyvä päivä, kun me pelaisimme lähellä parasta tasoamme tai todella hyvin ja Liverpoolin joukkue ei pelaisi niin hyvin, Brightonin manageri Chris Hughes sanoi lehdistötilaisuudessa.

“Olemme hyvässä vireessä ja pelaamme kotikentällä. Meidän on otettava niistä kaikki mahdolliset hyödyt irti.”

Sarjakärki Liverpool on aloittanut vuoden heikosti. Liverpool kärsi kauden avaustappion Valioliigassa Manchester Cityä vastaan ja heti perään Wolves pudotti merseysidelaisjoukkueen jatkosta FA Cupissa. Peräkkäiset tappiot ovat varmasti syöneet ainakin hieman joukkueen itseluottamusta, joten Jurgen Kloppin miehistö on tällä hetkellä haavoittuvaisempi kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella.

Lähihistoriassa joukkueet ovat kohdanneet viisi kertaa, joista Liverpool on voittanut jokaisen. Tämän kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen Anfieldilla päättyi Liverpoolin niukkaan 1-0 -kotivoittoon.

Brightonilta sivussa ottelusta ovat Jose Izquierdo, Alireza Jahanbakhsh sekä ykkösvahti Mathew Ryan, joka on tällä hetkellä Australian maajoukkueen mukana Aasian-mestaruuskilpailuissa.

Liverpoolin poissaolijoiden listalla ovat Joe Gomez, Dejan Lovren, Joel Matip sekä pitkäaikaispotilas Alex Oxlade-Chamberlain. Jordan Hendersonin pelaaminen on epävarmaa.

Brightonin ja Liverpoolin välinen valioliigakamppailu käynnistyy kello 17. Ottelua voit seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!