Advertisement
" "

Brightonin toppariparille viiden vuoden jatkosopimukset

Brightonin keskuspuolustuksen avauksen kaksikko Lewis Dunk ja Shane Duffy ovat kumpikin allekirjoittaneet seuran kanssa uuden viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uusien sopimusten myötä puolustajat pysyvät Brightonissa kesään 2023 asti. Brighton tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

“Olen iloinen sekä Lewisin että Shanen puolesta. He ovat olleet loistavia pelaajia seuralle, auttoivat meidät nousuun ja vakiinnuttamaan aseman Valioliigassa viime kaudella”, kommentoi Brightonin manageri Chris Hughton kaksikon sopimuksia. “He ovat muodostaneet erittäin hyvän parin puolustuksen keskustassa ja näytelleet erittäin tärkeää roolia kaikessa mitä olemme saavuttaneet. Molemmat ovat tärkeitä hahmoja joukkueelle ja on erittäin hienoa että he ovat sitoutuneet seuraan pitkäaikaisesti.”

26-vuotias Dunk on Brightonin oma kasvatti, joka on edustanut seuraa koko uransa ajan lukuun ottamatta kuukauden mittaista lainaa Bristol Cityyn vuonna 2013. Hän on pelannut Brightonin paidassa yli 200 sarjaottelua. Viime kaudella hän pelasi kaikki Brightonin Valioliiga-ottelut alusta loppuun. Tällä kaudella loukkaantumisen vuoksi väliin on jäänyt yksi peli.

Niin ikään 26-vuotias Irlannin maajoukkuemies Duffy siirtyi Brightoniin Blackburnista elokuussa 2016. Viime kaudella hän pelasi Valioliigaa 37 ottelussa ja huilasi ainoastaan pelikiellon takia. Tällä kaudella Duffy on pelannut kaikki pelit Valioliigassa ja onnistunut jo kahdesti maalinteossakin.

Brighton hankki kesällä Nigerian maajoukkuetoppari Leon Balogunin tuomaan kilpailua toppariparilleen. Toistaiseksi Balogunin ainoat minuutit liigassa ovat tulleet kuitenkin Dunkin loukkaantumisen vuoksi, joten kaksikon peliaika vaikuttaisi olevan hyvin turvattuna.