Advertisement
" "

Bristol Cityn islantilaispuolustajalla kana kynittävänä Paul Pogban kanssa

Keskiviikko-illan Carabao Cupin puolivälierissä Mestaruussarjassa pelaava Bristol City isännöi suurta ja mahtavaa Manchester Unitedia. Kotijoukkueella ei ole ottelussa kuin voitettavaa ja kaikki saumat jättiyllätykseen ovat olemassa.

Erityisesti yksi Bristol Cityn pelaaja odottaa ottelua innolla. Kotijoukkueen islantilaispelaaja Hordur Magnusson pelasi Juventuksen akatemiassa samaan aikaan kun Paul Pogba edusti italialaisjättiä. Puolustaja ystävystyi ranskalaisen kanssa, vaikkei itse ikinä läpimurtoa Juventuksen edustusjoukkueeseen onnistunutkaan tekemään. Kaksikosta tuli silti hyviä ystäviä ja he viettivät paljon aikaa yhdessä pelaten mm. Playstationia ja Xboxia.

“Hän ei puhunut italiaa, mutta minä puhuin, joten autoin häntä. Yritin auttaa häntä pääsemään sisään italialaiseen jalkapalloon. Vietin paljon aikaa Pogban kotona. Hengailimme yhdessä, nautimme elämästä ja pelasimme Playstationia tai NBA:ta Xboxilla. Hän voitti aina, mutta se oli silti hauskaa, Magnusson kertoi Daily Expressin haastattelussa.

Pogba on nyt kärsinyt kolmen ottelun pelikiellon ja on Jose Mourinhon käytettävissä illan Bristol-ottelussa. Magnusson kertoo Pogban persoonan kentällä olevan hyvin erilainen kuin siviilissä.

“Hän on hauskaa seuraa kentän ulkopuolella. Pelikentillä hän on todella vakava. Hän on todellinen joukkuepelaaja ja joukkue tulee aina hänen kohdallaan ensin. Hän on todella nöyrä ja haluaa oppia valmentajiltaan ja joukkuetovereilta, erityisesti heiltä, jotka ovat kokeneempia kuin hän.

Carabao Cupin puolivälierä Bristol City-Manchester United alkaa keskiviikko-iltana kello 22.00.