Advertisement

Bromance Frank Lampardin ja Jose Mourinhon välillä hiipunut – Lampard kertoi miksi

Kaksi hyvää kaverusta, Frank Lampard ja Jose Mourinho kohtaavat sunnuntaina, kun Chelsea isännöi Tottenhamia Valioliigan kärkikamppailussa.

Kyseessä on viides kerta, kun Lampard ja Mourinho kohtaavat toisensa managereina. Voitot ovat tällä hetkellä Lampardille 3-1, mutta tämän kauden toistaiseksi ainoan kamppailun [Liigacupin neljännesvälierä] vei nimiinsä Mourinhon Tottenham.

Mourinho ja Lampard työskentelivät yhdessä Chelseassa vuosina 2004-07 ja 2013-14, ja voittivat kaksi Valioliigan mestaruutta.

Kaksikon välit ovat olleet aina hyvin läheiset, mutta nykyiset olosuhteet eivät enää salli heidän olevan yhtä läheisiä. Mutta miksi? Lampard kertoi syyn.

– Olemme kilpailevien seurojen managereja Lontoossa, Lampard kertoi The Athleticille.

– Lähetin hänelle viestin, kun hän sai työpaikan Tottenhamiin, ja hän lähettää minulle viestejä, kun ympärilläni tai elämässäni tapahtuu asioita. Vaihdamme myös kuulumisia ja kyselemme kuinka toistemme perheet voivat, mutta tiedän millaisia me olemme molemmat. Kilpailemme samalla tasolla.

– Emme voi enää keskustella liikaa, mutta minulla ei ole ongelmaa hänen kanssaan. Meillä oli vähän sanaharkkaa, kun pelasimme Carabao Cupissa tällä kaudella, mutta jälleen kerran, se on kilpailua.

– Minusta tuntuu vain luonnolliselta, että kun kohtaan ihmisiä, joiden kanssa olen työskennellyt, haluan voittaa heidät. Olen varma, että Jose olisi siitä myös hyvin rehellinen.

Lampardin ja Mourinhon kohtaamiset managereina:
  • 25.9.2018 Manchester United – Derby 2-3 rp.
  • 22.12.2019 Tottenham – Chelsea 0-2
  • 22.2.2020 Chelsea – Tottenham 2-1
  • 29.9.2020 Tottenham – Chelsea 2-1 rp.