Bruno Fernandes jälleen Manchester Unitedin voiton takuumies – ManUn tappiottomien pelien putki jo 15 ottelun mittainen!

Manchester United jyräsi komeaan 3-0 -vierasvoittoon Brightonia vastaan tiistai-illan ainoassa valioliigakamppailussa.

United aloitti ottelun väkevästi ja loi avausminuuteista lähtien jatkuvaa painetta Brightonin päätyyn.

Vierasjoukkue sai ansaitsemansa johtomaalin vartin pelin jälkeen. Unitedin superlupaus Mason Greenwood kuljetti pallon rangaistusalueelle, teki cristianoronaldomaiset askelharhautukset ja laukoi pallon tarkasti etukulmasta sisään.

United tuplasi johtonsa 13 minuuttia myöhemmin, kun Paul Pogba petasi maalipaikan Bruno Fernandesille, joka laukoi pallon kimmokkeen kautta ohi Brighton-vahti Mathew Ryanin. Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle siirryttiin vierasjoukkueen 2-0 -johdossa.

Heti toisen puoliajan alussa United osui kolmannen kerran. Nemanja Matic käynnisti nopean vastauksen syöttämällä Greenwoodin vasemmalta laidalta vauhtiin, nuori englantilaishyökkääjä juoksi rangaistusalueen rajalle asti ja keskitti tarkasti takatolpalle juokseelle Fernandesille, joka täräytti volleylla pallon vuorenvarmasti maaliverkon perukoille.

Kolmannen, ja samalla ottelun viimeisen osuman jälkeen United nosti jalkaa kaasulta ja Brighton pääsi paremmin peliin mukaan. Kotijoukkue loi muutaman makoisan maalipaikan, mutta David de Gea oli Unitedin maalinsuulla mies paikallaan venymällä pariinkin otteeseen huipputorjuntaan.

Voiton myötä Manchester Unitedin tappiottomien pelien putki kasvoi jo 15 ottelun mittaiseksi. Valioliigan kolmossijakin on enää kolmen pisteen päässä, tosin edellä olevat Leicester ja Chelsea ovat pelanneet yhden ottelun manchesterilaisia vähemmän.