Advertisement

Bruno Fernandesilla kovat tavoitteet – toivoo samaa myös Manchester Unitedin tulevilta pelaajahankinnoilta

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on kertonut haluavansa voittaa “kaiken” manchesterilaisseurassa, ja toivoo seuran tulevien pelaajahankintojen olevan “nälkäisiä voittamaan pokaaleja”.

Manchester Unitedin uskotaan tekevän isoja pelaajahankintoja seuraavassa siirtoikkunassa. Jadon Sancho ja Jack Grealish ovat kenties ne todennäköisimmät hankinnat, mutta viime aikoina myös Harry Kanen, Kalidou Koulibalyn ja Dayot Upamecanon nimet ovat nousseet esille.

25-vuotias Fernandes, joka siirtyi Manchester Unitediin tammikuun siirtoikkunan aikana, ja voitti heti debyyttikuukautenaan Valioliigan kuukauden pelaaja -palkinnon, toivoo, että seuran uusilla pelaajahankinnoilla on hänen kanssaan samat tavoitteet – voittaa kaikki mahdolliset kilpailut.


“Haluan voittaa kaiken ja olen nälkäinen voittamaan kaiken. Tulin Manchesteriin voittamaan pokaaleja. Valioliigan, Mestarien liigan, kaiken”, Fernandes sanoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

“Tiedämme mikä potentiaali Manchesterilla on. Olemme nuori joukkue, meillä on nuoria pelaajia, mutta meillä on myös paljon laatua.”

“Ei ole väliä, vaikka olemme nuoria ja muilla on enemmän kokemusta kuin meillä, koska meillä on myös kokeneita pelaajia, jotka voivat auttaa nuorimpia.”

“Sekoitus, joka meillä on nyt on hyvä. En tiedä mitä tapahtuu seuraavalla kaudella, koska Manchester on iso seura ja yleensä he ostavat jonkun, koska se on iso seura ja kaikki haluavat tulla tänne.”

“Meillä on jo iso joukkue, mutta ketä tahansa joukkueeseen tuleekin, heidän on tultava voittamaan. Keskityn itse vain voittamiseen ja haluan ihmisten ympärilläni olevan nälkäisiä pokaalien ja kaiken suhteen. Aistin tämän tällä hetkellä ryhmässä, kaikki haluavat voittaa.”