Advertisement

Bruno Fernandesin unelmasiirto ManUun toteutui tammikuussa: ”Aloin itkeä, mutta itkin onnesta”

Keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes oli yhdistettynä Manchester Unitediin jo pitkään, kunnes tammikuussa siirto vihdoin sai sinettinsä.

25-vuotias Fernandes solmi manchesterilaisseuran kanssa pitkän, peräti viiden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen. United maksoi Sportingille hänestä 46,5 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Fernandes teki näyttävän sisääntulon Unitediin loistamalla jokaisessa pelaamassaan ottelussaan, ennen kuin koronaviruspandemia keskeytti kauden. Portugalilainen tuli jopa valituksi Valioliigan kuukauden pelaajaksi heti debyyttikuukautenaan.

Fernandes kertoi keskiviikkona Instagram-tilinsä Live-lähetyksessä, kuinka emotionaalisen reaktion hän koki, kun sai vihdoin kuulla, että siirto Manchester Unitediin toteutuu.

”Totuuden nimissä minun on sanottava, että olin peloissani. Se oli unelmieni täyttymys, kyseessä oli iso unelmani”, Fernandes sanoi.

”Minulle Englannissa ja Manchester Unitedissa pelaaminen oli urani suurin tavoite. Pelata Valioliigassa yhdessä maailman parhaimmista joukkueista.”

”Kun sain puhelun, jossa sanottiin: ’Bruno, sinulla on mahdollisuus siirtyä Manchesteriin’, soitin vaimolleni, veljelleni, siskolleni ja äidilleni, ja aloin itkeä.”

”Mutta itkin onnesta. Taistelin koko elämäni tästä, tästä huippuseurasta. Sain mahdollisuuden täällä ja minun piti tarrautua siihen molemmin käsin seuratakseni unelmaani.”

”Perheeni tiesi alusta alkaen, että halusin olla jalkapalloilija. He tiesivät, että iso unelmani oli olla Valioliigassa ja pelata Manchester Unitedissa.”

Fernandes on pelannut ManU-paidassa tähän mennessä yhteensä yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia ja antanut neljä maalisyöttöä.