Advertisement
" "

Buffon jättää PSG:n kesällä

Legendaarinen maalivahti Gianluigi Buffon lähtee Paris Saint-Germainista kesällä hänen sopimuksensa päättyessä. Buffon liittyi seuraan viime kesänä yhden vuoden mittaisella sopimuksella. Seura ja pelaaja tulivat kuitenkin tiedotteen mukaan yhteistuumin päätökseen, että sopimusta ei pidennetä. Seura tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

“Lähden tyytyväisenä siitä, että olen nauttinut tästä kokemuksesta, joka on epäilemättä auttanut minua kasvamaan”, Buffon totesi. “Tänään seikkailuni Italian ulkopuolella tulee päätökseen.”

41-vuotias Buffon pelasi PSG:n paidassa 25 ottelua ja piti maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa. Hän jakoi peliajan lähes tasan 15 vuotta nuoremman Alphonse Areolan kanssa.

“En ikinä unohda sitä ylpeyttä, mitä kaikki Paris Saint-Germainissa, niin seuran sisällä kuin kannattajissakin, tunsivat nähdessään Gianluigi Buffonin pelaavan meidän paidassamme”, kommentoi seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi. “Hänen aikanaan tässä seurassa hän toi mukanaan uskomattoman määrän kokemusta ja tartutti ammattimaisuutensa ei ainoastaan muihin pelaajiin vaan seuraan kokonaisuudessaan. Tulemme kaipaamaan hänen lämmintä ja avointa persoonaansa täällä.”

Buffon ei ainakaan vielä tiedotteessa antanut ymmärtää, että olisi lopettamassa aktiiviuraansa. Tulevina viikkoina asiaan saadaan varmasti lisää valaistusta.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!