Advertisement

Bundesliigaan noussut Stuttgart kahden Arsenal -pelaajan perässä – siirtojen taustalla häärii Tykkimiehistä tuttu mies

Arsenalin ex-rektytointipäällikkö Sven Mislintat lähti pohjoislontoolaisseurasta ovet paukkuen helmikuussa 2019 ja toimii tätä nykyä saksalaisseura Stuttgartin urheilutoimenjohtajana.

Mislintatin ja Stuttgartin ensimmäinen yhteinen yhteinen kausi päättyi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä perinteikäs saksalaisseura nousi ensi kaudeksi takaisin Bundesliigaan.

Mislintatilla on nyt edessään kiireiset ajat, sillä hänen tulee kasata sarjanousijalle sellainen pelaajanippu, jolla seura menestyisi myös sarjaporrasta ylempänä.

Työ on jo kovassa vauhdissa, sillä Independentin mukaan Mislintat on ollut yhteydessä ex-seuraansa Arsenaliin ja kysellyt sekä Sokratis Papastathopoulosin että Dinos Mavropanosin saatavuutta.

32-vuotias Sokratis siirtyi Arsenaliin kesällä 2018 Mislintatin värväämänä. Kreikkalaispuolustajan sopimus Tykkimiesten kanssa on voimassa enää yhden vuoden, joten hänet mitä todennäköisimmin tänä kesänä myydään.

22-vuotias Mavropanos oli lähellä siirtyä jo täksi kaudeksi lainalle Stuttgartiin, mutta lopulta kreikkalainen päätyi samalla sarjatasolla pelanneen Nurnbergin riveihin. Arsenalissa vastuuta tuskin lienee luvassa ensi kaudellakaan, joten Mislintat saanee värvättyä Mavropanosin kauden mittaiselle lainalle.