Advertisement

Burnley-manageri kehuu Joe Hartia – spekulaatiot paluusta maajoukkueeseen ottivat tuulta alleen

Viime kaudella komeasti seitsemänneksi Valioliigassa sijoittunut Burnley avasi voittotilinsä lauantaina, kun joukkue murskasi kotikentällään Bournemouthin peräti 4-0.

Vaikka voittolukemat oli erittäin selvät, jakoi Burnley-manageri Sean Dyche voitosta kiitosta maalivahti Joe Hartille. Hänen mielestään englantilaismaalivahti on palannut tasolle, jonka takia hän on pelannut Englannin maajoukkueessa 75 ottelua.

“Se on hieno marginaali, Dyche sanoi.


“Joe Hartilla oli ottelussa iso hetki – hän teki ison torjunnan johdettuamme 2-0.

“Hän on ollut hyvä ja hän ymmärtää, mitä meillä on täällä. Tom Heaton (joka oli lauantaina penkillä) on fantastinen maalivahti ja huippuluokan ammattilainen.

“Hän on uransa huipulla ja valmis pelaamaan, ja antaa painetta kilpailuun.

“Ja Popey (Nick Pope – joka kuului Englannin MM-kisajoukkueeseen) on parantumassa.

“Meillä on todella vahva ryhmä siellä, ja entisenä keskuspuolustajana olen aina ajatellut, että maalivahti on erittäin tärkeä osa joukkuetta.

“Monta vuotta sitten, Brian Clough varmisti aina, että hänellä oli hyvä maalivahti – ihmiset, kuten hän tiesi maalivahtien arvon.

Hart menetti paikkansa Englannin maajoukkueessa juuri ennen MM-kisoja. Englannin päävalmentajan Gareth Southgaten läsnäolo lauantain ottelussa herätti kuitenkin spekulaatiot siitä, nähtäisiinkö Hart vielä Englannin tolppien välissä.

Dyche ei pidä ajatusta mahdottomana.

“En tiedä, mutta jos se tapahtuisi, luulen, että hän olisi tarvittaessa valmis.

“Uskon kuitenkin, että Gareth pyrkii lähinnä etsimään pelaajia tulevaisuutta ajatellen.

“Mutta hän on myös hyvin tietoinen siitä, että on hyvä saada kokemusta kyseisen ryhmän ympärille – mikä auttaa joitain nuorempia pelaajia lyömään läpi.

“Luotan Garethiin. Hän tekee mitä hänen tarvitsee tehdä.