Burnley ulos Eurooppa-liigan lohkovaiheesta

Burnley kärsi kirvelevän 3-1 tappion Olympiakosin vieraana viikko sitten Eurooppa-liigan karsintojen viimeisen vaiheen ensimmäisessä osassa. Eilen joukkueet kohtasivat jälleen ja tällä kertaa vuorossa oli Burnleyn kotipeli. Burnleyllä oli tehtynä arvokas vieras maali. Tuo jäi loppujen lopuksi laihaksi lohduksi, sillä Olympiakos venyt 1-1 tasapeliin ja eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 4-2. Burnleyn kohtaloksi jäi näin karsiutuminen viimeisessä vaiheessa.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa viimeiselle kymmenminuuttiselle saakka. Ensimmäisestä maalista vastasi Olympiakosin Daniel Podence 83. minuutilla. Burnleyn Matej Vydra tasoitti ottelun kolme minuuttia myöhemmin, mutta se ei joukkuetta enää pelastanut.

Burnleyn manageri Sean Dyche kertoi ottelun jälkeen nähneensä joukkueensa esityksessä myös paljon positiivista.

”Tämä esitys oli jälleen sitä, miten meidän kuuluu pelata. Siinä oli kyse siitä, mitä me olemme”, Dyche kertoi.

”Halusin joukkueemme pelaavan jälleen omalla identiteetillämme ja mielestäni näin tapahtuikin.”

”Sekoitimme peliämme hyvin, loimme paikkoja ja olimme energisiä. Siinä oli kaikki elementit, joita tarvitaan hyvään esitykseen. Tulos ei vienyt meitä jatkoon, mutta ottelu olisi voinut myös kääntyä meidän eduksemme.”