Advertisement

Burnleyn hyökkääjäkaksikko pitkiin jatkosopimuksiin seuran kanssa

Kuva: TT, Anna Gowthorpe

Burnley on julkaissut positiivissävytteisiä uutisia jatkosopimusrintamalla. Burnley ja hyökkääjäkaksikko Ashley Barnes sekä Chris Wood pääsivät yhteisymmärrykseen viime viikolla jatkosopimusneuvotteluissa seuran kanssa. Ashley Barnes allekirjoitti 2022 kesän loppuun ulottuvan sopimuksen seuran kanssa. Chris Wood taasen suostui 2023 vuoden kesään ulottuvaan jatkopahviin.

Kahden vuoden takainen seuran ennätyshankinta Wood kommentoi asiaa paikallislehdelle tyytyväisenä:


”Tämä on upea asia meille molemmille (minulle ja Ashleylle). On upeaa tulla arvostetuksi ja että neuvottelut on saatu maaliin asti”

”Minulla on upeat kaksi vuotta takana ja olen sopeutunut seuraan todella hyvin.”

”Burnley tuntuu minulle kodilta. En sopeutunut aikaisempiin seuroihin näin hyvin kuin tänne.”

Wood ja Barnes ovat tällä kaudella iskeneet neljä maalia mieheen Valioliigassa ja kahden edellisen sesongin maalimäärä kaksikolla on yhteensä 41 rysää. Uusiseelantilainen näkee tulevaisuuden seuran osalta valoisana:

”Näemme molemmat Burnleyn olevan Valioliigassa pitkään ja olemme sitoutuneita yhteisten tavoitteiden eteen. Haluamme pelata Valioliigassa pitkään ja uskomme, että Burnley on oikea seura toteuttaa tämä suunnitelma pitkällä tähtäimellä.”

Jatkosopimukset olivat erinomainen uutinen Burnleylle, kaksikon ollessa parhaimmillaan pitelemättömiä hyökkäyspäässä. Molempien ominaisuudet tukevat toisiaan ja työnteon jatkuessa kovalla tasolla, heistä tulee olemaan paljon iloa manageri Sean Dychelle.