Advertisement

Cabayen mukaan Wilfried Zaha on joukkueelleen hyvin tärkeä pelaaja

Crystal Palace on ollut kuluvalla kaudella yksi Valioliigan suurimmista pettymyksistä. Sarjan jumbona majaileva joukkue lähti kauteen suurin odotuksin, mutta erotti jo hyvin aikaisessa vaiheessa kesällä seuran manageriksi saapuneen Frank de Boerin. Tilalle tulleen Roy Hodgsonin kanssa seura on saanut raavittua huimat neljä pistettä. Englantilainen on tosin toiminut seuran managerina useamman ottelun kun edeltäjänsä, joten kovin suuresta tasonnostosta ei voida vielä puhua. Lisäksi Hodgsonin valmennuksen aikana seura sai takaisin tähtipelaajansa Wilfried Zahan, joka loukkaantui ensimmäisen ottelun aikana eikä ollut mukana auttamassa De Boerin valmentamaa joukkuetta.

Zahan joukkuetoveri Yohan Cabaye kertoo Zahan olevan hyvin tärkeä pelaaja joukkueelle. Zahalla on ranskalaisen mukaan kyky luoda ”erityisiä hetkiä” pelissä. Tällä pelaaja tarkoittaa tilanteita, joissa Zaha luo loistavan tilanteen henkilökohtaisella taidollaan.

”Wilf on hyvin tärkeä pelaaja meille ja seuralle,” Cabaye kertoo Sky Sportsille.


”Hän pystyy tekemään kentällä asioita, joista vain hän tietää, kuinka ne tehdään. On hyvin tärkeää, että tuollainen pelaaja löytyy joukkueesta.”

”Kaipasimme häntä ja myös Christian Bentekeä, kun he olivat loukkaantuneena. Nyt kun hän on takaisin, hän on näyttänyt kaikille, mihin hän kentällä pystyy.”

Tällaisia Cabayen mainitsemia tilanteita Zaha on luonut muun muassa Chelseaa vastaan, josta syntyi ottelun voittomaali. Toinen hyvä esimerkki nähtiin West Ham ottelussa, jossa Palace tasoitti ottelun lisäajalla Zahan maalilla.