Advertisement

Callum Hudson-Odoi pidätetty seksuaalirikokseta epäiltynä

Chelsean hyökkääjälupaus Callum Hudson-Odoi on pidätetty varhain sunnuntaiaamuna epäiltynä raiskauksesta. Tarkalleen sanottuna aamukin on liioittelu, koska poliisi ja ambulanssi soitettiin vähän ennen neljää. Ei kuulosta huippu-urheilijan elämänrytmiltä.

Hän rikkoi naisen kanssa karanteenimääräyksiä, mutta paljon pahempaa oli luvassa. Tuntematon nainen kertoi hoitohenkilökunnalle, että hänet on raiskattu. Hän voi pahoin ja hänet vietiin sairaalaan. Chelsea ei kommentoi.

Englantilaishyökkääjä on kuitenkin jo vapautettu putkasta. Isossa-Britanniassa on käytössä samantyyppinen takuusysteemi kuin Amerikassa, ja Hudson-Odoin takuut maksettiin. Hänet on määrätty selvittämään asiaa poliisien kanssa taas kesäkuussa.

Hudson-Odoi on pelannut tällä kaudella 17 ottelua Lampardin Chelskissä ja tehnyt yhden maalin. Hän oli yksi ensimmäisistä korkean profiilin pelaajista, joilla todettiin COVID-19. Hän on kärsinyt tänä vuonna juuri ennen kauden keskeyttämistä myös takareisivammasta.

Se, että pelaaja on sairastanut viruksen, ei kuitenkaan millään tavalla herätä sympatiaa tähän tapaukseen liittyen, jos naisen kertomus on totta. Toivottavasti tapaus paljastuu joksikin muuksi, niin lupaava ura ei ajaudu syöksykierteeseen!