Advertisement

Callum Wilsonilla riittää ottajia Bournemouthin tippuessa – Spurs listan kärjessä

Bournemouth taistelee tänään sarjapaikastaan kynsin ja hampain Goodison Parkilla Evertonin vieraana kello 18 alkavassa ottelussa. Kuitenkin kirsikoiden lähtö Mestaruussarjaan näyttää hyvin todennäköiseltä, joka on kirvoittanut siirtohuhuja brittimedioissa.

Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on hyökkääjä Callum Wilson, jonka Bournemouth olisi valmis myymään vain 10 miljoonan punnan siirtosummalla, jos lähtö Valioliigasta koittaa. Wilsonin viikkopalkka on Valioliigassa yli 100 000 puntaa ja vaikka putoaminen johtaakin palkanalennukseen, seura on silti valmis myymään kultakimpaleensa säästöjen toivossa. 28-vuotias englantilaishyökkääjä on ollut jo kauemmin muiden Valioliigaseurojen kiikarissa, mutta siirtoa suurempiin ympyröihin ei ole tapahtunut.

Tottenham on arvioitu Wilsonin todennäköisimmäksi seuraksi tulevalla kaudella, jos putoaminen koittaa. Spursin kerrotaan olevan valmis pulittamaan Wilsonista vaadittu summa, jotta Harry Kane saisi laadukkaan kirittäjän taustalleen. Wilsonin tasoisen pelaajan kaappaaminen noin halvalla olisi loistavaa kaupankäyntiä nykystandardeilla. Wilson on paukuttanut kuluneella kaudella yhdeksän liigamaalia 34 otteluun.