Cardiffilla ei mitään mahdollisuuksia Manchester Cityä vastaan

Cardiff isännöi lauantaina Valioliigassa hallitsevaa mestaria Manchester Cityä. Ottelu lähti käyntiin vierasjoukkueen täydellisellä hallinnalla. City vyörytti hyökkäyksiä toinen toisensa jälkeen Cardiffin rangaistusalueelle, mutta kotijoukkue pystyi yllättävän pitkään pitämään maalinsa puhtaana. Loppujen lopuksi 32. minuutilla Sergio Agüero vei vierailijat 0-1 johtoon. Tarkka laukaus suoraan syötöstä rangaistusalueen sisällä oli Neil Etheridgelle liian vaikea torjuttavaksi. Kolme minuuttia myöhemmin Bernardo Silva puski vieraat jo 0-3 johtoon. Ilkay Gündogan viimeisteli 44. minuutilla taukonumeroiksi 0-3 mahtavalla laukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta.

Toisella puoliajalla Riyad Mahrez iski Citylle vielä kaksi maalia. Ensin 67. minuutilla ja toistamiseen 89. minuutilla. Cityllä olisi ollut loistavia paikkoja tehdä reilusti enemmänkin maaleja, mutta oppunumerot 0-5 kertovat jo itsessään joukkueiden välisestä tasoerosta.

Cardiff on parhaimmillaan pystynyt pelaamaan Valioliigassa tasaisia otteluita, mutta tänään se oli täysin vastaantulija. Se ei ole onnistunut voittamaan vielä otteluakaan, mutta kaksi tasapeliä sillä sentään on.