Advertisement

Carlo Ancelotti antoi käskyn Evertonin seurajohdolle – haluaa Real Madrid -pelaajan tammikuussa Merseysidelle

Kuva: TT, pressinphoto

Evertonin uusi manageri Carlo Ancelotti on aloittanut vahvasti merseysidelaisseuran peräsimessä. Kokenut italialaisluotsi on onnistunut raapimaan voiton molemmista valioliigaotteluistaan ja Everton on noussut pohjamudista keskikastiin.

Evertonin seurajohdolla on kovat odotukset Ancelottia kohtaa. Italialaismanagerin toivotaan nostavan Everton takaisin taistelemaan europelipaikoista. Seurajohto on myös valmis tukemaan tätä projektia antamalla Ancelottille rahaa pelaajahankintoihin.

Daily Starin mukaan Ancelottin ensimmäinen pelaajahankinta tulisi olemaan Real Madrid -hylkiö James Rodriguez, joka on pelannut vain jämäminuutteja kuluvan kauden aikana.

Madridilaisseura on jo pitkään yrittänyt myydä Kolumbian maajoukkuekapteenia, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Eldesmarquen mukaan Ancelotti on käskenyt Evertonin seurajohtoa tekemään Rodriguezista tarjouksen, joka olisi noin 43 miljoonaa puntaa. Tähän tarjoukseen madridilaisseuran uskotaan tarttuvan, sillä kolumbialaisen sopimus tulee päätökseen ensi kauden jälkeen.

Ancelottilla on myös aiempaa yhteistä historiaa Rodriguezin kanssa, sillä hän hankki kolumbialaisen lainasopimuksella Bayern Muncheniin kesällä 2017.

Lähteiden mukaan Rodriguez on myös itse kiinnostunut siirrosta, sillä merseysidelaisseurassa pelaa hänen hyvä ystävänsä, maajoukkuetoveri Yerry Mina.