Advertisement

Carlo Ancelotti haluaa pysyä Evertonissa pitkään: “Tulemme parantamaan vuosi vuodelta”

Kuva: TT, James Wilson

Kokenut italialaismanageri Carlo Ancelotti siirtyi joulukuussa Evertoniin neljän ja puolen vuoden mittaisella managerisopimuksella.

Ancelotti kertoo nauttineensa ensimmäisistä kuukausistaan merseysidelaisseurassa, ja kertoo haluavansa pysyä seurassa niin pitkään kuin mahdollista.

“Olen allekirjoittanut seuran kanssa neljän ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen ja haluaisin pysyä täällä sen loppuun ja tehdä parhaani. Sen jälkeen, jos minulla olisi mahdollisuus jatkaa, haluaisin pysyä täällä pidempään. Tavoitteena ja ajatuksena on se, että pysyn täällä pidempään”, Ancelotti kertoi.

“Suunnitelma on melko selkeä. Ensinnäkin seura aikoo rakentaa uuden stadionin, mikä on todella tärkeää. Seuralla on suuria tavoitteita olla kilpailukykyinen niin Valioliigassa kuin Euroopassa. Työskentelemme tämän tavoitteen eteen.”

“Joukkueen perusta on erittäin hyvä. Meillä on nuoria pelaajia, jotka kehittyvät. Uskon, että tulemme parantamaan vuosi vuodelta.”

Everton on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa sijalla seitsemän ja taistelee pääsystä europeleihin ensi kaudeksi.