Advertisement

Carlo Ancelotti puolusti Jordan Pickfordia – yksi asia saa italialaisluotsin veren kiehumaan: ”Se on mielestäni liikaa”

Merseysiden derbyn jälkipuinti on jatkunut pitkin viikkoa, eikä loppua näy.

Eniten keskustelua on herättänyt Everton-vahti Jordan Pickfordin taklaus Virgil van Dijkiin, joka aiheutti Liverpool-topparille pitkän sairasloman. Pickford selvisi sekä ottelussa että sen jälkeen ilman rangaistusta, joka on kuohuttanut Liverpool-kannattajia.

Evertonin manageri Carlo Ancelotti otti asiaan kantaa torstaina ja puolusti Pickfordia, toivottaen samalla Van Dijkille pikaista paranemista.

– Selvyyden vuoksi haluan sanoa, että olemme todella pahoillamme Virgil van Dijkin loukkaantumisesta. Jokainen meistä toivoo hänen toipuvansa nopeasti ja hyvin, Ancelotti kertoi Evertonin verkkosivuilla.

– Jordan Pickfordin kontakti tapahtui liian myöhään, mutta tosiasia on, että Valioliigan tempo on niin nopea, ettei tilanteista myöhästyminen ole kovin harvinaista.

– Jordan tuli tilanteeseen vähän myöhässä, mutta hänen tarkoituksensa oli yrittää päästä palloon. Hänen ei ollut tarkoitus satuttaa Virgil van Dijkia. On liioiteltua puhua teon suunnitelmallisuudesta ja se on mielestäni liikaa.

– Jordan on todella surullinen, todella pettynyt, että hän loukkaantui. Se oli kova kontakti, mutta joskus näitä tapahtuu jalkapallossa.