Advertisement

Carlos Carvalhalin ja Swansean tiet eroavat

Kesken kauden Swansean manageriksi tullut Carlos Carvalhal ei saanut seuralta jatkosopimusta. Carvalhal saapui seuraan potkut saaneen Paul Clementin tilalle loppukauden mittaisella sopimuksella. Kolme pistettä lopulta erottivat Swansean putoamisviivasta ja Southamptonista. Tasapisteissäkin Southamptonilla olisi ollut huomattavasti parempi maaliero.

Carvalhalin saavuttua walesilaisseuraan näytti hetken aikaa siltä, että joukkue saisi vaikean kauden käänettyä voitoksi. Sarjan tasaisuus oli kuitenkin Swansealle liikaa ja ensi kaudella se hakee WBA:n ja Stoken tavoin vauhtia Mestaruussarjasta.

Carvalhal kertoi Sky Sportsille maanantaina, että häntä kiinnostaa edelleen valmentaminen Englannissa. Hänen palveluksistaan kerrotaan olevan kiinnostuneita niin Englannissa, kuin muuallakin Euroopassa.

”Haluamme kiittää Carlosia hänen innostaan, kovasta työstään ja sitoutuneisuudestaan saavuttuaan seuraan joulukuussa”, seuran Huw Jenkins kertoi.

”Olemme luonnollisesti pettyneitä seuran pudottua Valioliigasta. Keskusteltuamme Carlosin kanssa, tulimme siihen tulokseen, että tämä on kaikille osapuolille paras ratkaisu eteenpäin menemiseksi.”

”Olemme nyt valmiita nimittämään uuden managerin valmistautumaan kauteen 2018-19.”

”Huhuissa meidät on yhdistetty jo useampiin managereihin. On kuitenkin tärkeää, että löydämme oikean henkilön viemään seuraa eteenpäin.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom