Advertisement

Carragher ei ollut tyytyväinen Kloppin valintaan Watford-tappiossa – Van Dijkin mukaan tappioton kausi ei ollut Liverpoolin tavoitteena

Eilinen Liverpoolin shokkitappio Watfordin vieraana on kirvoittanut paljon keskustelua joukkueen ympärillä, kun Liverpoolin mahdollinen tappioton kausi katkesi murskalukemin. Ex-toppari ja seuralegenda Jamie Carragher kommentoikin Sky Sportsin asiantuntijana olleensa tyytymätön Kloppin ratkaisuun nimetä Dejan Lovren avauskokoonpanoon.

”En usko, että moni näki tämän tapahtuvan. En pyri olemaan jälkiviisas, mutta uskoin tämän olevan vaikea peli Liverpoolille jo etukäteen.”

”En uskonut, että he häviäisivät, mutta tasapelin ajattelin olevan mahdollinen. Olen ollut todella vaikuttunut Watfordin otteista Nigel Pearsonin alaisuudessa. Jo ensimmäinen joukkueiden kohtaaminen Anfieldilla osoitti Watfordin vaarallisuuden.”


”Liverpool ei ollut puolustuksen osalta hyvä tänään. Kloppin päätös nimetä Lovren avaukseen oli erittäin outo. En haluaisi nostaa yksilöitä framille tappion jälkeen, mutta Lovren ei ollut tänään tarvittavan kovalla tasolla. Myös Van Dijk ei myöskään esiintynyt omalla tasollaan.”

Virgil Van Dijk kommentoi menetettyä tappiottoman kauden mahdollisuutta ja vakuutti, ettei kyseinen asia ollut joukkueen tavoitteena missään vaiheessa.

”Propsit Watfordille, he pelasivat erinomaisen ottelun. Ennätykset ja niiden spekulointi on median asia, me yritämme vain voittaa kaikki ottelut, jotka pelaamme. Kuitenkin tappioton kausi Valioliigassa ei ollut tavoitteenamme, vaan haluamme voittaa niin monta pokaalia kuin mahdollista.”

”Päästimme liian helppoja maaleja tänään, joten meidän täytyy vain parantaa ja lähteä metsästämään voittoja seuraavista otteluista. Haluamme iskeä tästä sisuuntuneena takaisin mahdollisimman nopeasti.”

Watford yllätti Liverpoolin eilisillan ottelussa 3-0 lukemin. Maalintekijöinä kunnostautuivat Troy Deeney sekä Ismaila Sarr, joka paukutti Poolin verkkoa kahteen otteeseen.