Advertisement

Carroll kohtaa illalla kasvattajaseuransa – “tuntuu oudolta”

Swansea Cityn tammikuun värväys Tom Carroll kohtaa kasvattijoukkueensa tämän iltaisessa kamppailussa Tottenhamia vastaan. Tottenhamin kasvatti 16 vuoden takaa toivoo tunteiden jäävän taakse ottelun alkaessa, 24-vuotiaan kohdatessa kasvattajaseuransa ensimmäistä kertaa.

”Olemme monet kerrat nähneet suurien seurojen haavoittuvuuden, ja me etsimme juuri sitä haavoittuvuutta, niin kuin teimme Liverpoolia vastaan.”

Molemmilla joukkueilla on enemmän kuin suuret panokset pelissä, sillä Swansea kamppailee toden teolla putoamista vastaan, kun Tottenham puolestaan pitää mestaruusunelmasta kiinni kynsin ja hampain. Tottenham onnistui kirimään sarjajohtaja Chelsean johtoasemaa kolmella pisteellä, Chelsean kompuroidessa Crystal Palacea vastaan viikonloppuna pelatussa ottelussa.

Myös Tom Carroll tiedostaa pelin panokset, eikä mikään muu kuin voitto ole mielessä.


”Se tulee tuntumaan hieman oudolta pelata heitä [Tottenhamia] vastaan, koska olen ollut siellä kahdeksan vuotiaasta asti.”

”Vaikka olenkin ollut lainapesteillä, mukaan lukien Swanseassa, en tietenkään ole saanut pelata isäntäseuraani vastaan. Mutta odotan innolla ottelua, sillä tämä on todella tärkeä ottelu.”

”Olemme monet kerrat nähneet suurien seurojen haavoittuvuuden, ja me etsimme juuri sitä haavoittuvuutta, niin kuin teimme Liverpoolia vastaan.”

”Tuntiessani valmentajan tiedän hänen uskottelevan pelaajilleen, että mestaruusjahti on vielä käynnissä. Viime vuosi oli heille todella hyvä, kävivät todella lähellä [mestaruutta] ja heillä on huippuluokan pelaajia.”

Walesiläinen Swansea City isännöi Tottenham Hotspuria 21:45 alkavassa Valioliigaottelussa.