Advertisement

Carroll, Nasri ja Adrian jättävät West Hamin kesällä

Andy Carroll, Samir Nasri ja Adrián jättävät West Ham Unitedin kesällä. Koko kolmikon sopimukset päättyvät kesäkuun loppuun, eikä niitä tulla uusimaan. Kaikki kolme ovat siis vapaita etsimään itselleen uuden seuran. West Ham tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

”Andy ja Adrian ovat molemmat olleet loistavia pelaajia West Ham Unitedille läpi aikansa täällä ja kiitämme heitä uskollisuudestaan ja omistautumisestaan seuralle”, West Hamin tiedotteessa sanottiin. ”He voivat molemmat olla varmoja lämpimästä vastaanotosta aina kun palaavat London Stadiumille ja toivotamme heille, Samir Nasrille ja nuorille pelaajille joiden sopimukset päättyvät kaikkea parasta heidän urilleen.”

Carroll siirtyi West Hamiin pysyvällä siirrolla vuonna 2013 vietettyään edellisen kauden seurassa lainalla Liverpoolista. Isoa osaa hänen West Ham -urastaan värittivät loukkaantumiset. Carroll pelasikin seitsemän kauden aikana seuran riveissä vain 142 ottelussa, joissa syntyi 34 maalia.

Espanjalaismaalivahti Adrián saapui West Hamiin kasvattajaseurastaan Real Betisistä kesällä 2013. Hän nappasi heti ensimmäisellä kaudella ykkösmaalivahdin paikan Jussi Jääskeläiseltä ja piti sitä hallussaan kaksi seuraavaa kautta. 32-vuotiaan peliaika oli kuitenkin laskemaan päin ja tällä kaudella hän pelasi vain viidessä cup-ottelussa, Valioliiga-esiintymisten jäätyä nollaan.

Nasri allekirjoitti West Hamin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen tammikuussa vapauduttuaan hiljattain dopingista saamastaan pelikiellosta. Nasri pelasi loppukauden aikana viidessä liigaottelussa ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Hän kärsi kuitenkin pohjevammoista läpi kevään, eikä West Hamissa katsottu hänen sopimustaan uusimisen arvoiseksi.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!