Advertisement

Cech kiinnostunut jatkosopimuksesta Arsenaliin

Arsenalin kokenut maalivahti Petr Cech on joutunut viime aikoina totuttelemaan penkillä istumiseen. 36-vuotias veräjänvartija aloitti kauden ykkösmaalivahtina, mutta loukkasi takareitensä syyskuun lopun ottelussa Watfordia vastaan. Hänet korvannut, kesällä seuraan siirtynyt Bernd Leno esiintyi Cechin poissaolon aikana sen verran vakuuttavasti, että on toistaiseksi ottanut ykkösmaalivahdin paikan itselleen. Cechin pelit ovat loukkaantumisen jälkeen rajoittuneet erinäisiin esiintymisiin cupkilpailuissa.

Cechin sopimus Arsenalin kanssa on katkolla ensi kesänä. Viime aikojen tilanteesta huolimatta hän sanoo haluavansa jatkaa seurassa myös tulevaisuudessa. Keskusteluja uudesta sopimuksesta ei kuitenkaan ole vielä käyty.

”Haluaisin pysyä täällä, mutta nyt eletään vasta tammikuuta”, Cech totesi London Evening Standardin mukaan. ”Kausi on pitkä, joten koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. En stressaa tai murehdi siitä, koska istumme alas keskustelemaan. Teen vain työni ja lopulta voimme sitten helposti keskustella siitä, joten saa nähdä. En ole saanut vielä tarjousta, mutta siirtoikkunan jälkeen istumme alas ja juttelemme asiasta.”

Cech siirtyi Arsenaliin kesällä 2015 tultuaan edellisellä kaudella Chelseassa Thibaut Courtoisin syrjäyttämäksi. Tsekkiläinen on yksi edellisen seuransa lähihistorian suurimmista pelaajista, mutta Arsenaliakin hän on kolmen ja puolen kauden aikana ehtinyt edustamaan jo 129 ottelussa.